Meny

Apple TV (IPTV Smarters)

IPTV Smarters Pro eller Player er superenkel å komme i gang med og anbefales for de som nettopp har startet med IPTV. Denne appen er for deg som ikke vil ha boks og som vil slippe billig unna med TV-tittingen din. Det praktiske med denne appen er at du bare trenger å skrive inn brukernavn, passord og portal-url som du får når du kjøper en pakke.

Appen har et enkelt grensesnitt og er i tillegg billig, enkel å bruke og relativt stabil på de fleste enheter. Vi vil imidlertid påpeke at vi ALLTID anbefaler en boks fremfor apper.

Specifikationer

– App: IPTV Smarters Pro/Player
– Installasjonstid: Ca 3 min
– Wifi/Kabel: Støtte for begge
– Koste: 27kr
– Tilbyr gratis prøveversjon: Ja

MERK FØLGENDE! Denne appen fungerer generelt veldig bra, men KAN dessverre ha et ikke-brukervennlig grensesnitt på enkelte Apple TV-bokser.

Instruktioner

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Steg 1

Last ned appen fra Appstore eller fra en annen kilde på enheten din.
Når du starter appen for første gang, ser den noen ganger slik ut. Velg TV. Hvis du ikke får denne boksen, hopp til trinn 2 eller 3.

Steg 2

Velge «Xtreamcodes API» og trykk OK på fjernkontrollen. Hvis du ser et annet bilde når du åpner appen for første gang, hopper du til trinn 3.

Steg 3

I feltet øverst skriver du «iptvnorge.is«. Fyll inn informasjonen nedenfor som du har mottatt fra oss i e-postboksen din og trykk deretter «LÄGG TILL ANVÄNDARE«.

MERK FØLGENDE! Pass på at du dobbeltsjekker stavemåten når du fyller ut feltene!

Steg 4

Nå laster du ned listene du ser på bildet under ved å velge den respektive listen med fjernkontrollen. Trykk deretter OK på fjernkontrollen.
Hvis du blir bedt om en PIN-kode, trykker du bare «Skip«.

Annen viktig informasjon på neste side.

Övrig Info

For å få tilgang til EPG (programguide), trykk ganske enkelt «Update EPG» eller «Install EPG«. På enkelte enheter forårsaker imidlertid denne funksjonen problemer, og til og med FHD-kanalene (Full HD) kan ettersle. Hvis du har disse problemene, anbefaler vi at du venter opptil en time, da problemet noen ganger kan være at kanalene eller EPG-en må lastes i bakgrunnen.

Premiumkanaler SvenskIPTV