Meny

FAQ

FAQ

Hvilken IPTV er best?

Dette er åpenbart et spørsmål som bør besvares helt upartisk. Vi vil selvfølgelig si at vi selv er best. Imidlertid er det et nettsted som har listet opp alle de beste IPTV-leverandørene. Klikk på tittelen ovenfor for å komme til artikkelen og nettsiden.

Hvordan fungerer IPTV?

Du starter med å kjøpe tilgang til Nordens beste server hos oss. Vi tar resten etterpå! 🙂

Hva er IPTV?

IPTV er TV over Internett. Tidligere så du på TV via kabel-TV-nettverket.

Hvordan koble til IPTV?

Her kan du se hvordan du starter kanalene på enheten du har hjemme.

Hvordan få tekst på IPTV?

Det meste av utvalget vårt kommer med undertekster. Dessverre kommer ikke alle kanaler med tekst.

Hva står IPTV for?

IPTV står for Internet Protocol Television.

Hvor mye koster IPTV?

Prisen på IPTV-abonnement eller snarere kanalpakker varierer mye. Vår pris er 1300 kr/år.

Hva kreves for IPTV?

For å se IPTV trenger du kun en IPTV-boks, Smart TV eller annen enhet som kan kobles til internett og konvertere M3U-lenker til bilder og/eller en portal hvor du kan koble til serveren vår.

Hva er en IPTV-boks?

En IPTV-boks er en liten dings som er akkurat slik den høres ut. Nemlig en liten boks som brukes til å konvertere internettsignaler til et TV-bilde.

Hvor raskt bredbånd trengs for IPTV?

Hastigheten på bredbåndet er mindre viktig så lenge den overstiger nedlastingshastigheten på 30mbit/s. Det viktige er responstiden eller Ping som det også kalles. Jo høyere den er, jo verre er den. Du vil helst ha en responstid på maksimalt 10ms.

Hvordan fungerer Smart IPTV?

Smart IPTV er en app som vi dessverre ikke anbefaler lenger. Hvis du fortsatt vil vite hvordan det fungerer, kan du se det nederst på denne siden. IPTV med smart-TV .

Hvilken IPTV bør jeg velge?

Vi vil selvsagt at du skal velge oss. Men hvis vi legger vår egen interesse til side, bør du tenke slik. Hva leter jeg etter? Skandinaviske kanaler eller kanaler fra Asia og Midtøsten?

Avhengig av hva svaret ditt er, bør du velge en leverandør i henhold til det svaret. IPTV-tjenester er flinke til å gi deg et stort utvalg med det meste. Imidlertid ikke med alt.

Kan jeg se på flere enheter?

Ja det kan du. Du kan imidlertid ikke se mer enn én (1) enhet om gangen med mindre du abonnerer på et dobbelt- eller trippelabonnement.

Er dette lovlig?

Dette spørsmålet dukker opp ofte. Det er litt av en gråsone når det kommer til IPTV. Det er ulovlig å selge kanalene, men det er ikke ulovlig for deg som kunde å streame kanaler som er dekodet i et annet land.

Det er med andre ord ulovlig å avkode kanaler hjemme. Men ingen av våre kunder gjør dette fordi avkodingen skjer i utlandet i land hvor det er lovlig. Derfra streames dette så videre til oss i Sverige.

Hvordan har du så mange kanaler?

Vi streamer kanalene våre fra de store leverandørene rundt om i verden. På denne måten blir det ca 10x billigere for sluttkunden. De store TV-selskapene kunne med andre ord redusert kostnadene sine med ca 6-7x og likevel tjent godt.

Problemet er at de store selskapene prioriterer høy fortjeneste fremfor kundene sine.

EPG viser feil!

Det kan hende at EPG viser feil noen ganger. Dette skjer imidlertid svært sjelden, hvis EPG viser feil er det enten fordi du må starte enheten på nytt, laste inn kanalene på nytt eller oppdatere EPG. Du oppdaterer din EPG i innstillingene til appen du bruker.

Feilmelding (Strømfeil, Ingen data funnet/0 kanaler funnet)

Denne feilmeldingen vises i GSE Smart IPTV-appen når appen ikke kan koble til serverne våre. I omtrent 90 % av tilfellene avhenger det av boksen din eller internettforbindelsen din. Dette problemet løses i 9 av 10 tilfeller ved å trekke ut strømledningen til boksen og deretter koble den til igjen. Hvis problemet ikke er løst, må du utføre en funksjonstest. Her finner du funksjonstesten .

Hvorfor kan jeg ikke prøve gratis flere ganger?

Vi har med jevne mellomrom mye å gjøre. Vår support er nesten alltid lastet med spørsmål/bekymringer fra kunder. Vi ønsker å prioritere våre eksisterende kunder. Når du som potensiell kunde ønsker å teste kanalene våre hjelper vi gjerne. Dette gjør vi gratis og vi gir også vedkommende mulighet til å få tilgang til vårt sortiment gratis. Dette gjør vi selvfølgelig, men bare én gang.

Hvorfor må jeg betale for å teste lenger?

Som vi nevnte tidligere, har vi med jevne mellomrom mye å gjøre. Vi ønsker å gi alle en mulighet til å teste vår fantastiske tjeneste. Som med alt annet i livet, er ingenting gratis. Det kan være gratis å teste tjenesten vår en liten stund, men etter det koster tjenesten vår penger. Dersom du som potensiell kunde ikke ønsker å betale den lave summen for å teste kanalene videre, anser vi ikke denne personen som en seriøs kunde. I og med at du sparer tusenvis av kroner gjennom oss, er det veldig rart om du ikke er forberedt på å betale en lav sum for denne muligheten.

Hvorfor er det ingen undertekster?

Vi investerer alltid i å kunne tilby det beste. Vi er hele tiden på utkikk etter nye tilbud. Noen ganger er det ikke mulig å få alle kanaler med undertekster. Derfor har ikke alle kanaler undertekster. Du kan heller ikke legge det til selv ennå.

Hvorfor hacker kanalene mine?

Hvis kanalene hakker, skyldes det internett ditt i mer enn 9 av 10 tilfeller. I andre tilfeller kan feilen ligge hos oss. Utfør funksjonstesten . Hvis kanalene fungerer perfekt når du gjennomfører funksjonstesten, ligger feilen i utstyret ditt hjemme.

Hvorfor har jeg ikke en programguide (EPG)?

Når du tester kanalene våre i 1-24 timer, sender vi deg ofte en forkortet lenke. Med denne lenken forsvinner dessverre EPG-funksjonen. Det vil imidlertid være mye enklere å legge inn lenken. Hvis du mottok den vanlige lenken, men EPG-en ikke fungerer, bør du oppdatere EPG-en i appen du ser kanalene i. Hvis dette ikke fungerer, bør du kontakte support.