Meny

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Vennligst les disse reglene nøye for å unngå misforståelser, misnøye og andre tekniske problemer.

MERK FØLGENDE! Vi utsteder ikke refusjoner. Start med én time (0 NOK) og forleng deretter med en måned (250 NOK) hvis du er usikker på tjenesten vår!

Kun én tilkobling per konto er tillatt hvis du ikke har registrert deg for en tvilling/duo-pakke. Du kan ikke bruke kontoen din på flere enheter samtidig, selv om de er i samme husstand. Hvis du gjør dette, risikerer du å bli suspendert og ingen refusjon vil bli gitt hvis du har brutt denne regelen.

Det er greit å bruke på flere enheter så lenge det aldri brukes samtidig. Forbud mot å dele kontoen din med venner, familie osv
Du er ansvarlig for at kontoen ikke kommer i feil hender.

  • Å hoppe for raskt mellom IP-adresser er forbudt da dette ikke anses som normal bruk.
  • Restreaming av kanalene våre er totalt forbudt.
  • Å spille inn én kanal mens du ser på en annen kanal er forbudt, da du bruker dobbel båndbredde og forårsaker nøyaktig samme skade på oss som om du hadde sett på to enheter samtidig.

Hvis disse reglene ikke følges, er det stor risiko for at du blir utestengt da vi har systemer som oppdager denne atferden.

Personvernerklæring

I forbindelse med at du handler hos oss, gir du oss visse personopplysninger. I tillegg genereres visse opplysninger, inkludert personopplysninger, når du bruker våre tjenester og produkter. Nedenfor beskriver vi hvordan vi bruker, lagrer og på annen måte behandler informasjonen din og hvilke rettigheter du har.

Hvilke personopplysninger håndterer vi?

Kundedata: Kundedata er informasjon som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, samt betalingsinformasjon og informasjon om hvilke kanalpakker og/eller digitalbokser du har. I noen tilfeller deler vi denne informasjonen, men bruker den kun når vi hjelper deg med support eller når vi legger inn en bestilling hos oss. Når vi er ferdige med kjøpet/saken din slettes alt for din og vår sikkerhet. Du trenger heller ikke oppgi reell informasjon bortsett fra e-postadressen din og mulig MAC-adresse.

MERK FØLGENDE! Vi kan aldri på noen måte få tilgang til sensitiv informasjon som informasjon på ditt bankkort eller bankkontoinformasjon slik den håndteres av tredjeparter.

Vi lagrer aldri personopplysninger lenger enn vi trenger. Dataene som vi samler inn og som genereres når du bruker våre tjenester og produkter, behandles for ulike formål. De lagres derfor også i varierende lang tid avhengig av hva de skal brukes til og våre forpliktelser i henhold til loven.

  • Med mindre vi spesifiserer noe annet nedenfor, lagrer vi det meste av kundedataene dine så lenge du er kunde hos oss. Når avtalen mellom oss er avsluttet, slettes de etter maksimalt 4 uker
  • Sakshistorikk fra supportsaker slettes etter maksimalt 12 uker fra kontakten.
  • For å utbedre eventuelle feil i tjenesten du har bestilt og for å forbedre tjenestens funksjoner, lagrer vi data i maksimalt 3 måneder.
  • For å kunne administrere og tilby deg attraktive tjenestetilbud og gjennomføre markeds- og kundeanalyser, lagres informasjon om din bruk av våre tjenester i maksimalt 3-6 måneder fra behandlingsstart.
  • For å begrense skade fra og forhindre internettsvindel og spredning av ondsinnet kode (virus, trojanere osv.), lagrer vi i noen tilfeller IP-adresser i 2 uker.

Hvem blir informasjonen gitt?

Vi utleverer aldri opplysninger til myndigheter som politi, skattemyndigheter mv. Vi gir ikke ut eller selger dataene dine til andre aktører og selskaper på markedet, slik mange andre IPTV-leverandører gjør. Vi prioriterer og verdsetter kundene våre fremfor alt når det gjelder stabilitet og rekkevidde. Som kunde trenger du aldri å bekymre deg for å legge ned tjenesten vår, selge din private informasjon og/eller utlevere informasjon til myndigheter og/eller kommuner. Ikke glem, uten deg kan vi ikke eksistere!